Förmedlade FTX installationer
500k
400k
300k
200k
100k
2017
2018
2019
2020
2021
+48k
2022

Förbättra Ventilationen i Stockholm

Så kan du förbättra ventilationen på egen hand. Det finns flera åtgärder som du som fastighetsägare kan vidta för att hålla din ventilation i gott skick. Det är åtgärder som syftar till att förekomma problem med fukt och vattenskador samt problem med dålig luft. Det bästa man kan göra är att ständigt vara vaksam på att luften är bra. Säkerställ att det är en bra lufttillförsel i källar- och vindsutrymmen, då dessa rum ofta kan ställa till problem vad gäller fuktskador.

Det bästa sättet att förebygga problem i dessa rum är att installera en avfuktare som ser till att luftfuktigheten hålls på en bra nivå. Det första steget i vårt arbete är att vi besöker ditt hus för att göra en besiktning av din krypgrund. Vi gör då en bedömning av krypgrundens skick och väljer sedan en avfuktare som har tillräcklig effekt i förhållande till just din
krypgrund.

We do solar with batteries and we know what we are doing.

We have become a preferred partner to leading biofuel refiners, major oil companies, blenders, retailers, and other commodity companies.

Whatever your solar needs, we have the solutions for you!

We have become a preferred partner to leading biofuel refiners, major oil companies, blenders, retailers, and other commodity companies.

Vår välrenommerade ventilationsfirma är verksam inom hela Storstockholm

Vi erbjuder en bred palett produkter som riktar sig till olika fastighetstyper. Alla ventilationslösningar passar inte alla hus, därför skräddarsyr vi alltid ett paket med rätt ventilationsutrustning till rätt typ av hus. Vi erbjuder allt från färdiga ventilationssystem till mindre ventilationstillbehör, såsom avfuktare, tilluftsventiler och ventilationsfläktar. Vi är ventilationfirman som är verksamma över hela landet.

Vi kan då genomföra en så kallad efterkontroll, som säkerställer att ventilationen fungerar på ett bra sätt. Vi samarbetar med erfarna leverantörer av avfuktare och alla våra avfuktare är av sorptionstyp. En avfuktare med sorption har en särskild förmåga att avfukta huset, även om miljön som ska avfuktas har en mycket låg temperatur. Det är således mycket kraftfulla avfuktare som lämpar sig även för mycket svåra miljöer.

Vi arbetar både med företag samt privatpersoner, kontakta oss för en fri rådgivning

Vi samarbetar med erfarna leverantörer inom avfuktning alla våra avfuktare är av sorptionstyp. En avfuktare med sorption har en särskild förmåga att avfukta huset, även om miljön som har en mycket låg temperatur ska fuktas av. Det är således mycket kraftfulla redskap som lämpar sig även för mycket svåra miljöer. Vår ventilationsfirma har som affärsidé att erbjuda kunderna en helhetslösning när det gäller inomhusklimat och fuktskydd.

Vi erbjuder alla typer av produkter som är nödvändiga för en väl fungerande och effektiv inomhusklimat. En service relaterad produkt vi erbjuder som vi starkt kan rekommendera är automatiska avfuktare, som reglerar sin effekt utifrån temperaturförhållandena i just din fastighet.

Hör av dig till oss i egenskap som fastighetsägare ifall du önskar en skräddarsydd lösning från vårt ventilationsföretag. Vi erbjuder också rådgivning kring ventilationssystem med diverse lösningar. Du kan teckna ett årligt avtal med oss för att vi ska komma och serva och besiktiga samt erbjuda dig den bästa tänkbara ventilationsservice. Vi kan även erbjuda dig finansieringsmöjligheter via Svea Ekonomi.

Vi har även jour alla dygnets timmar, året runt, för att snabbt kunna komma och hjälpa dig i händelse av problem med ventilationen eller om en fuktskada uppstår. Vi samarbetar med över 20 företag i hela landet och har lång erfarenhet av branschen. Du kan känna dig trygg med att vi utför ett professionellt arbete och har förmåga att hjälpa dig med det du behöver hjälp med.

Vi finns i hela Sverige
Begär offerter från flera företag, oavsett plats.

Därför ska du välja oss när det kommer till ventilationsservice i Stockholm

2,4B
Över 2,4 miljarder kronor har sparats av svenska hushåll tack vare energieffektiva FTX-system.
4,8%
Endast 4,8% av alla installationer kräver service inom det första året, vilket visar på systemens pålitlighet.
36Å
Med rätt skötsel kan ett FTX-system ha en livslängd på upp till 36 år, vilket ger dig trygghet över tid.

Kontakta oss

Oavsett vad du vill ha vår hjälp med så finns vi här för dig. Det är helt enkelt bara att ta kontakt med oss så svarar vi på alla dina frågor och funderingar gällande FTX eller OVK. Skulle det vara så att du funderar på att renovera huset eller vill uppgradera systemet så kan vi erbjuda en kostnadsfri projektering förutsatt att det rör sig om ett mindre objekt. Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen!
Kontakta oss
More Templates
Buy this Template
Kontakta oss nu och få flera offerter för ditt FTX-system.