Förmedlade FTX installationer
500k
400k
300k
200k
100k
2017
2018
2019
2020
2021
+48k
2022

Fördelar med FTX Ventilation

1. Energieffektivitet: Genom att återvinna värme från den utgående luften minskar FTX-systemet energiförbrukningen avsevärt.
2. Förbättrad inomhusluftkvalitet: Systemet säkerställer konstant tillförsel av frisk luft, vilket bidrar till ett hälsosammare inomhusklimat.
3. Kostnadsbesparingar: Trots de initiala installationskostnaderna kan FTX-ventilation leda till betydande besparingar på uppvärmningsräkningar över tid.
4. Miljövänligt: Genom att minska behovet av uppvärmning bidrar FTX-systemet till att minska koldioxidutsläppen.

Om du överväger att installera ett FTX-ventilationssystem eller om du har några frågor om hur det kan gynna ditt hem eller din arbetsplats, tveka inte att kontakta oss. Vårt team av experter är här för att ge dig den information och rådgivning du behöver för att fatta det bästa beslutet för dina ventilationsbehov.

We do solar with batteries and we know what we are doing.

We have become a preferred partner to leading biofuel refiners, major oil companies, blenders, retailers, and other commodity companies.

Whatever your solar needs, we have the solutions for you!

We have become a preferred partner to leading biofuel refiners, major oil companies, blenders, retailers, and other commodity companies.

Hur fungerar FTX ventilation?

FTX-ventilation, ofta kallat FTX-system, står för "Frånluftsvärmepump med Tilluft och X-återvinning". Det är en avancerad teknik som kombinerar ventilation med värmeåtervinning för att skapa ett energieffektivt och behagligt inomhusklimat. Men hur fungerar detta system i praktiken? Låt oss dyka ner i detaljerna.

Steg-för-steg process:

1. Frånluft: Den använda inomhusluften, som har blivit varm, dras ut från rummen.
2. Värmeväxlare: Denna utgående luft passerar genom en värmeväxlare där den avger sin värme.
3. Tilluft: Samtidigt dras kall, frisk luft in utifrån. Denna luft passerar också genom värmeväxlaren och tar upp värmen från den utgående luften.
4. Uppvärmning: Den nu förvärmda tilluften värms upp ytterligare om det behövs, innan den förs in i byggnaden.

Varför välja ett FTX-system?

FTX-systemet är inte bara en lösning för ventilation; det är en lösning för energieffektivitet. Genom att återvinna värme minskar systemet behovet av ytterligare uppvärmning, vilket sparar både energi och pengar. Dessutom bidrar det till ett bättre inomhusklimat genom att ständigt tillföra frisk luft.

Kontakta oss för flera offerter

Om du letar efter en modern, energieffektiv lösning för ventilation och uppvärmning, är FTX-systemet det självklara valet. Inte bara kommer det att förbättra ditt inomhusklimat, men det kommer också att minska dina energikostnader avsevärt. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur ett FTX-system kan gynna dig.

Vi finns i hela Sverige
Begär offerter från flera företag, oavsett plats.

Därför ska du välja oss när det kommer till ventilationsservice i Stockholm

2,4B
Över 2,4 miljarder kronor har sparats av svenska hushåll tack vare energieffektiva FTX-system.
4,8%
Endast 4,8% av alla installationer kräver service inom det första året, vilket visar på systemens pålitlighet.
36Å
Med rätt skötsel kan ett FTX-system ha en livslängd på upp till 36 år, vilket ger dig trygghet över tid.

Kontakta oss

Är du intresserad av att utforska dina alternativ när det gäller FTX-system? Genom att kontakta oss kan du enkelt få flera offerter från ledande leverantörer och installatörer. Vårt nätverk av experter är redo att ge dig de bästa prisförslagen som passar dina specifika behov.

Tveka inte. Kontakta oss idag och ta ett steg närmare en mer energieffektiv och komfortabel inomhusmiljö.
Kontakta oss
Kontakta oss nu och få flera offerter för ditt FTX-system.